stroj.gif, 5 KB
Úvodní strana serveru O programu     Formuláře     Ke stažení     Ceník     Objednávka     Prodejci     Podpora     Kontakt


 

Recenze MARKETING magazine (1999/11)

FormFiller 2.0 Light

V dnešní vyspělé době, kdy počítačové vymoženosti občas překračují hranice lidského chápání, se jistě pozastavíme nad tím, kolik formulářů, dotazníků, výkazů a žádostí člověk musí často vyplnit a kolik mu to zabere času ... Velmi vhodným pomocníkem se nám tak rázem může stát program FormFiller 2.0 Light od společnosti Magicware, s.r.o. Praha

Nejnovější verze FormFiller 2.0 Light dokáže stejně jako jeho předchůdci bez problému a s vysokou přesností tisku vyplnit jakýkoliv formulář. Díky programovému vybavení můžete formulář vyplňovat texty, čísly, spočítanými předdefinovanými vzorci, zadávat barvy tiskopisů, vkládat vlastní obrázky, zatržení, grafické objekty, čárové kódy ... Veškeré objekty lze jak ve formuáři, tak mezi jednotlivými soubory kopírovat, přesouvat, zadávat jejich vlastnosti a upravovat je - samostatně i hromadně.

Ať už se rozhodnete využívat výrobcem předdefinované formuláře tohoto softwaru, či si vytvoříte formulář sami, ve své konečné podobě bude od originálu graficky nerozeznatelný. V případě, že používáte některý vlastní, firemní formulář, není problém vložit logo do záhlaví listu společnosti a spolu s vyplněným textem tisknout.

V základní instalaci programu je předdefinováno přes dvacet formulářů nejběžnějšího použití z okruhu účetnictví, platebního a poštovního styku. Další oborové balíky předdefinovaných formulářů jsou průběžně připravovány a aktualizovány výrobcem. Příkladem může být balík Daně 1999, souhrnně pokrývající nabídku formulářů finančních úřadů (přihlášky k registracím, přiznání k daním, potvrzení, prohlášení, vyúčtování daní aj.). Mezi připravované balíky je zařazen i komplet, stále více využívaných poštovních A-V složenek. Nezapomíná se ani na tiskopisy celních úřadů, zdravotních pojišťoven, úřadů sociálního zabezpečení a formuláře vydávané jedním z největších výrobců tiskopisů.

MARKETING magazine(1999/11)

zpět na Reference ...



 
   Dealerské centrum    Tiskové centrum    Mapa serveru
Central European Computer Company s.r.o.    Aktualizováno  11.9.2008 16:37:26